Toggle Mobile Menu

Egebjerg - åbningstider

11-03-2020 -

Kære beboer

I Ballerup Ejendomsselskab arbejder vi hele tiden på at kunne gøre tingene endnu bedre.

Vi har lagt mærke til, at de fleste af jer helst vil benytte telefon, mail eller app, når I har brug for at komme i kontakt med ejendomskontoret. Derudover hører vi, at flere af jer har svært ved at være hjemme under vores normale arbejdstider.

Det lytter vi nu til - og tilpasser derfor vores arbejde og vores ressourcer, så vi endnu bedre kan imødekomme jeres behov. Pr. den 15. marts 2020 gælder derfor følgende:

▪ Kontortiden med personligt fremmøde lukkes - til gengæld udvides den telefoniske kontortid, så du fremadrettet kan kontakte ejendomskontoret mandag - fredag kl. 7.30 - 12.00 på telefonnummer 44 97 03 45,

▪ Du kan skrive til ejendomskontoret hele døgnet via beboerapp’en eller pr. mail: ek-egebjerg@kab-bolig.dk. Ejendomskontoret vil svare dig inden for 1 arbejdsdag,

▪ Hvis du har behov for at tale med en medarbejder, kan du nu aftale en tid. Så slipper du for at stå i kø og der er afsat tid til jeres samtale.

HUSK beboerappen
Du kan indmelde opgaver til dit ejendomskontor på mobilen og modtage servicebeskeder fra dit ejendomskontor, hvis vi for eksempel lukker for vand eller varme.

Mange af jer har allerede taget beboerappen til jer, og vi hører meget godt om den. Hvis du ikke fik oprettet dig, da koderne blev omdelt, kan du stadig gøre det. Du finder dine login-oplysninger under Kontooplysninger i Mit KAB, som findes ved at logge ind via KAB’s hjemmeside kab-bolig.dk.

Med venlig hilsen

Ballerup Ejendomsselskabs organisationsbestyrelse

Skrevet af: Christel Starup Adelby Pedersen